Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin.

-41%

Fusion Box

Alkuperäinen hinta oli: 48.90 €.Nykyinen hinta on: 28.80 €.

Aikaisempi alin hinta: 28.80 .

Wella Fusion lahjapakkaus kuiville ja karkeille hiuksille sisältää Fusion Shampoo 250ml ja Fusion Conditioner 200ml.

Wella Fusion lahjapakkaus on kuivien ja karkeiden hiusten pelastus. FUSION palauttaa sisemmän hiuksen vastustuskyvyn ja auttaa korjaamaan hiuksen ulointa pintaa. Jopa erittäin vaurioituneet hiukset tuntuvat uudistuneilta, sileiltä, elastisilta ja ovat jopa 95% vastustuskykyisemmät katkeilua vastaan*.

Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo 250ml
Puhdista hiukset hellävaraisesti ja vahvista niitä katkeilua vastaan Wella Professionals Fusion Intense Repair -shampoolla. Tämä vaurioituneille hiuksille tarkoitettu ammattitasoinen shampoo sisältää silkkiaminohappoja. Se auttaa korjaamaan hiuksia sekä puhdistaa ja hoitaa ne samalla. Wella Fusion -shampoo auttaa suojaamaan hiuksia kampaamisesta johtuvalta katkeilulta ja mekaanisilta vaurioilta.

Wella Professionals Fusion Intense Repair Hoitoaine 200ml
Saat sileämmät ja vahvemmat hiukset Wella Professionals Fusion Intense Repair -hoitoaineella. Tämä ammattitasoinen hoitoaine on tarkoitettu erityisesti vaurioituneille hiuksille. Se auttaa suojaamaan hiuksia kampaamisesta johtuvalta katkeilulta ja estää vauriot jatkossakin. Silkkiaminohappoja sisältävä Wella Fusion -hoitoaine suojaa hiuksia mekaanisilta vaurioilta ja vahvistaa niitä katkeilua vastaan.

8 varastossa

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop