Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin.

ghd Helios hiustenkuivaaja Ink Blue

219.00 

Aseta uusia tavoitteita hiuksillesi näyttävällä föönikampauksella, jonka ghd helios™ professional -hiustenkuivaaja mahdollistaa – täydellinen yhdistelmä tehokkuutta ja hallintaa.

ghd helios™ on ghd:n johtavien insinöörien, fyysikkojen ja hiusmuotoilun ammattilaisten kehittämä. Se antaa kampaamotasoisen sileän lopputuloksen ja 30 % enemmän kiiltoa*. Hiustenkuivaajassa on erityinen Aeroprecis™-tekniikka, joka yhdistää sisäpuolen aerodynamiikan ja muotoillun suuttimen tehokkaan puhalluksen keskittämiseksi. ghd helios™ tarjoaa tarkkaan hallittua muotoilua. Pidemmän käyttöiän tarjoava, harjaton DC-moottori luo tehokkaan 120 km/h puhalluksen, ja ainutlaatuinen akustinen järjestelmä takaa alhaisen äänitason muotoilun aikana.

Helppokäyttöiseksi ja mukavaksi suunniteltu ghd helios™ on ergonomisesti tasapainotettu, minkä ansiosta muotoilu tuntuu kevyemmältä. Edistynyt ionitekniikka takaa 3 kertaa yhdenmukaisemman lopputuloksen* ja tekee hiuksista näkyvästi sileämmät ja kiiltävämmät, joten voit sanoa hyvästit pörröisyydelle ja sähköisyydelle.

ghd helios™ antaa tähän mennessä ylellisimmän föönaustuloksen.

*verrattuna luonnollisesti kuivuneisiin hiuksiin

Ominaisuudet:
Pidemmän käyttöiän tarjoavan, harjattoman moottorin puhallusnopeus on 120 km/h, minkä ansiosta saat nopean, kampaamotasoisen föönauksen.
Aeroprecis™-tekniikka mahdollistaa intuitiivisen, hallitumman muotoilun.
Erilaisia teho- ja lämpötilasäätimiä, kuten viileäpuhallus.
Kevyempi ergonomisen muotoilun ansiosta.
Erityinen akustinen järjestelmä takaa alhaisen äänitason.
3 m virtajohto
Paino 0,78 kg
2 vuoden takuu

6 varastossa

Lisätiedot

Brändi

EAN

Hiustyyppi

, , , , , ,

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop