Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin.

ghd Helios hiustenkuivaaja Plum

219.00 

Kaunis föönaustulos on syntymäoikeus, joten hyödynnä uuden ghd helios™ -hiustenkuivaajan tehoa – hallitun muotoilun uusin innovaatio.

Hiustenkuivaajassa on erityinen Aeroprecis™-tekniikka, joka yhdistää sisäpuolen edistyneen aerodynamiikan tehokkaan puhalluksen keskittämiseksi ja muotoillun suuttimen tasaista lämmönjakautumista varten. ghd helios™ tekee muotoilusta hallitumpaa, ja 8/10 on samaa mieltä*. Kevyt, harjaton moottori luo tehokkaan 120 km/h puhalluksen, mikä nopeuttaa muotoilua huomattavasti. Sinulle jää enemmän aikaa maailman valloittamiseen. ghd helios™ on ergonomisesti tasapainotettu, minkä ansiosta muotoilu tuntuu kevyemmältä. Siinä on rikkaan luumun sävy ja tyylikkäitä kullansävyisiä yksityiskohtia. Se antaa kampaamolaatuisia tuloksia ennennäkemättömällä tavalla.

Suunniteltu virtaviivaistamaan puhallusta ja toimimaan tehokkaasti ja tarkasti. Hämmästyttää antamalla 30 % enemmän kiiltoa** ja sileämmän lopputuloksen, 9/10 on samaa mieltä**. Erilaiset nopeus- ja lämpötilasäätimet takaavat upean föönaustuloksen ja virheettömän viimeistelyn halutusta tyylistä tai hiusten luonnollisesta rakenteesta riippumatta.

Kaikki kunnia ghd helios™ -hiustenkuivaajan tehokkuudelle.

*verrattuna tavalliseen kuluttajille tarkoitettuun hiustenkuivaajaan, jossa on DC-moottori

*kuluttajatesti, verrattuna tavalliseen hiustenkuivaajaan

**verrattuna luonnollisesti kuivuneisiin hiuksiin

Ominaisuudet:
Pidemmän käyttöiän tarjoavan, harjattoman moottorin puhallusnopeus on 120 km/h, minkä ansiosta saat nopean, kampaamotasoisen föönauksen.
Aeroprecis™-tekniikka mahdollistaa intuitiivisen, hallitumman muotoilun.
Erilaisia teho- ja lämpötilasäätimiä, kuten viileäpuhallus.
Kevyempi ergonomisen muotoilun ansiosta.
Erityinen akustinen järjestelmä takaa alhaisen äänitason.
3 m virtajohto
Paino 0,78 kg
2 vuoden takuu

6 varastossa

Lisätiedot

Brändi

EAN

Hiustyyppi

, , , , , ,

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop