Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin.

ghd Platinum+ Styler

319.00 

ghd platinum+, maailman ensimmäinen älymuotoilurauta, joka ennakoi hiustesi tarpeet.

ghd platinum+ styler -muotoiluraudassa on mullistava ultra-zone ennakoiva teknologia. Se tunnistaa jokaisen hiussuortuvan ja mukauttaa lämpötilaa varmistaakseen ihanteellisen 185 °C lämpötilan säilymisen tasaisena molemmissa lämpölevyissä. Tämä mahdollistaa kauniin lopputuloksen yhdellä vedolla. Levyjen lämpötilaa valvotaan 250 kertaa sekunnissa. Tämän mullistavan muotoiluraudan ennakoiva teknologia tunnistaa hiustesi paksuuden ja toimintanopeutesi ja säätää lämpöä sen mukaan. Saat vertaansa vailla olevan, sinulle mukautetun lopputuloksen.

Ainutlaatuinen wishbone-sarana varmistaa, että levyt pysyvät oikeassa linjassa toisiinsa nähden muotoilun aikana. Pyöreämpi kiharrinosa puolestaan mahdollistaa kiharoiden, laineiden ja täydellisen suoran kampauksen luomisen helposti. Kumpikin levy on tarkkuushiottu, joten laite liukuu hiusten läpi vaivattomasti tehden muotoilusta ongelmattoman. Yleisjännitteen ansiosta voit säilyttää tyylisi minne tahansa matkustatkin. Lisäksi automaattinen valmiustila antaa mielenrauhaa sammuttamalla muotoiluraudan, kun sitä ei käytetä 30 minuuttiin.

Ominaisuudet:
Ultra-zone ennakoivalla teknologialla: muotoilun viimeisin läpimurto, joka takaa yhdenmukaisen lämmön koko suoristusraudan lämpölevyn alueella.
Tämä mahdollistaa yhdenmukaisen kauniin lopputuloksen yhdellä vedolla.
Wishbone-kiinnitys pitää levyt oikeassa linjassa toisiinsa nähden, mikä mahdollistaa paremman hallinnan minkä tahansa tyylin luomiseen.
Kehittyneet, tarkkuushiotut ja jousitetut levyt erittäin kiiltävällä viimeistelyllä vaivattomaan ja täydellisen sujuvaan muotoiluun ja antamaan kiiltoa.
Lämmönkestävän lämpölevyjen suojuksen ansiosta voit ottaa tyylisi ja muotoilurautasi mukaasi kaikkialle.
Yleisjännite antaa samaa vertaansa vailla olevaa tehoa kaikkialla maailmassa.
Automaattinen valmiustila antaa mielenrauhaa sammuttamalla muotoiluraudan, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin.
Kääntyvä 2,7 m pitkä virtajohto kätevään muotoiluun
185 °C lämpötila ihanteelliseen muotoiluun
3 vuoden takuu

Pakkaus sisältää:
ghd platinum+ styler
Lämmönkestävä lämpölevyjen suojus

Jos kaipaat hiuksillesi parempaa muotoilua yhdellä vedolla, tutustu platinum+-muotoilurautaan, joka tekee hiuksista 70 % vahvemmat*, suojaa väriä kaksi kertaa paremmin* ja antaa 20 % enemmän kiiltoa**. ghd:n avulla voit olla arvoisesi kuningatar!

*vähentää katkeilua ja 2 kertaa parempi värin kesto verrattuna muotoilurautaan, jonka lämpötila on 230 °C
**verrattuna luonnollisesti kuivattuihin hiuksiin

6 varastossa

Lisätiedot

Brändi

EAN

Hiustyyppi

, , , , , ,

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop