Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin.

ghd Platinum+ White 

275.00 

The best just got better. Esittelyssä ghd platinum+ styler, joka on niin älykäs, että se ennakoi hiustesi tarpeet ja mukautuu jatkuvasti varmistaen muotoiluun ihanteellisen lämpötilan koko ajan.

Ultra-zone ennakoivalla teknologialla on lämpökäsittelyn viimeisin läpimurto, joka takaa tasaiset lopputulokset muotoilun aikana. Tämä mullistava teknologia lukee jokaisen hiussuortuvasi, tunnistaa toimintanopeutesi ja reagoi säilyttäen ihanteellisen 185 °C lämpötilan tehokkaammin, mikä takaa upeat muotoilutulokset. Levyjen anturit valvovat lämpötilaa yli 250 kertaa sekunnissa tarkan lukeman varmistamiseksi ja säätävät tehoa sen mukaan. Hiustyypistäsi ja muotoilutekniikastasi riippumatta ghd platinum+ varmistaa, että lämpöä on aina juuri sopiva määrä hiustesi tarpeisiin mukautettuna.

Kumpikin levy on tarkkuushiottu, joten laite liukuu hiusten läpi vaivattomasti. Pyöreämpi kiharrinosa puolestaan sopii täydellisesti kiharoiden ja laineiden luomiseen hiustyypistä riippumatta. Yleisjännite takaa ghd-tyylin kaikkialla maailmassa. Automaattinen valmiustila ja lämpölevyjen suojus antavat mielenrauhaa, kun kampaus on valmis.

Tutustu valkoiseen ghd platinum+ styler -muotoilurautaan, joka tekee hiuksista 70 % vahvemmat*, suojaa väriä kaksi kertaa paremmin* ja antaa 20 % enemmän kiiltoa**. Täydellinen suoristusrauta päivän kuningattarelle!

*vähentää katkeilua ja 2 kertaa parempi värin kesto verrattuna muotoilurautaan, jonka lämpötila on 230 °C
**verrattuna luonnollisesti kuivattuihin hiuksiin

HINTA SISÄLTÄÄ
ghd platinum+ styler (valkoinen)
Lämmönkestävä lämpölevyjen suojus

TUOTTEEN OMINAISUUDET
Ultra-zone ennakoivalla teknologialla: muotoilun viimeisin läpimurto, joka takaa yhdenmukaisen lämmön koko suoristusraudan lämpölevyn alueella.
Tämä mahdollistaa yhdenmukaisen kauniin lopputuloksen yhdellä vedolla.
Wishbone-kiinnitys pitää levyt oikeassa linjassa toisiinsa nähden, mikä mahdollistaa paremman hallinnan minkä tahansa tyylin luomiseen.
Kehittyneet, tarkkuushiotut ja jousitetut levyt erittäin kiiltävällä viimeistelyllä vaivattomaan ja täydellisen sujuvaan muotoiluun ja antamaan kiiltoa.
Lämmönkestävän lämpölevyjen suojuksen ansiosta voit ottaa tyylisi ja muotoilurautasi mukaasi kaikkialle.
Yleisjännite antaa samaa vertaansa vailla olevaa tehoa kaikkialla maailmassa.
Automaattinen valmiustila antaa mielenrauhaa sammuttamalla muotoiluraudan, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin.
Kääntyvä 2,7 m pitkä virtajohto kätevään muotoiluun
185 °C lämpötila ihanteelliseen muotoiluun
3 vuoden valmistajan takuu

Varasto loppu

Lisätiedot

Brändi

EAN

Hiustyyppi

, , , , , ,

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop