Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin.

Olaplex N 4 P (Purple)

36.90 

Kaikki OLAPLEX-tuotteet sisältävät patentoidun teknologian, joka suojaa ja vahvistaa hiuksen rikkisidoksia jokaisella käyttökerralla tehden hiuksista upeat ja elinvoimaiset.
MISTÄ ON KYSE?
Olaplexin suosituin shampoo on nyt valjastettu vaalimaan erityisesti vaaleiden hiuksien kauneutta. OLAPLEX No.4P Blonde Enhancer™ Toning Shampoo puhdistaa hiukset samalla hiuksia vahvistaen ja kosteuttaen. OLAPLEX No.4P Blonde Enhancer™ Toning Shampoo sisältää kaikki samat ominaisuudet, mutta lisäksi OLAPLEX No.4P neutralisoi vaaleiden hiusten ei-toivottuja lämpimiä sävyjä kampaamokäyntien välillä. Ovatpa hiuksesi luonnollisen vaaleat tai vaalennetut joko kokonaan tai raidoittamalla tai olet ylpeästi harmaa – sulfaatiton OLAPLEX No.4P Blonde Enhancer™ Toning Shampoo auttaa hiuksiasi pysymään kirkkaina ilman keltaisuutta!
KÄYTÄ NÄIN:
1.
Levitä kauttaaltaan kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 1-3 min. Huuhtele huolellisesti. Jos haluat intensiivisemmän lopputuloksen, anna tuotteen vaikuttaa 5 min.
2.
Jatka hiustenpesua OLAPLEX No.5 Bond Maintenance™ -hoitoaineella tai OLAPLEX No.8 Bond Intense Moisture Mask -hiusnaamiolla. Mikäli hiukset kaipaavat ammattilaatuista ja pitkäaikaista kosteutta, valitse OLAPLEX PRO 4-IN-1 Moisture Mask -salonkihoito.
VINKKI! Pese hiukset ensin OLAPLEX No.4 Shampoolla
poistaaksesi ylimääräiset jäämät hiuksista.

28 varastossa

Lisätiedot

Brändi

Hiustyyppi

, , , , , ,

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop